Почела домаћа пролећна сезона у рагбију

Првенственом утакмицом између Жаркова и Победника у недељу 04.03.2012 године на стадиону СЦ Инге отворена је домаћа пролећна рагби сезона. Утакмица на Звездари окупила је око 100 гледалаца који су видели шампионску игру Победника, који је до ногу потукао домаћина са 102:0 (43:0). Ипак, иако се то по резултату не би могло наслутити, рагбисти Жаркова су пружили частан отпор, поготово када се има у виду да је домаћин наступио без неколицине стандардних првотимаца.

ЖАРКОВО – ПОБЕДНИК 0:102 (0:43).

Главни судија: Дејан Штиглић (Београд).Помоћници: Зоран Мичић (Београд), Предраг Штиглић (Београд).

ЖАРКОВО: Синђић, Радојчић, Миловановић, Илић, Раблљеновић, Главчић, Вуловић, Новаковић, М. Јовановић, Костадиновић, Јеротић, Маринковић, Ђорђевић, Перуничић, Жикић (Тамбурић).

ПОБЕДНИК: Г. Вуковић (Леонтијевић), Септеу, Николић, Петровић, М. Вуковић (Јовановић), Драгутиновић (Марковић), Ристић, Лабус (Лукић), Симоновић (Митровић), Капор, Бабић (Родић), Живанов, Орловић, Пирковић, Растовац (Радуловић).

Поени за РК Победник: 16 ЕСЕЈA: Петровић, Ристић (два), Капор (два), Бабић (два), Орловић (четири), Пирковић (два), Радуловић, Родић (два). 11 ТРАНСФОРМАЦИЈА: Капор (седам), Орловић (три), Пирковић.

ЖУТИ КАРТОН: Петровић (РК Победник).

Друга уткамица 4. кола Првенства Србије између БРК-а и РК Партизана одложена је због гостовања бивших „Краљевића“ у Загребу. Током зимске паузе клуб са Аде Циганлије је променио име, то јест из свог назива избрисао је Краљевски и поново постао Београдски рагби клуб. Под овим називом клуб је основан 20.12.1982 године, а 1994 године уз одобрење престолонаследника Александра Карађорђевића понео је назив Краљевски. На скупштини клуб која је одржана 25.02.2012 године делегати су већином гласова донели одлуку да се врати стари назив клуба.

Идућег викенда на програму су утакмице 5 кола Првенства Србије, а поред А групе стартоваће и Б група.

ТАБЕЛА ГРУПЕ А ПРВЕНСТВА СРБИЈЕ

ПОБЕДНИК 4 4 0 0 278:40 4 20
КБРК 3 2 0 1 96:37 2 10
ПАРТИЗАН 3 1 0 2 31:73 1 5
ЖАРКОВО 4 0 0 4 13:268 0 0
Advertisements

Поставите коментар

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s

%d bloggers like this: