Босна и Херцеговина трећа!

Репрезентација БиХ
Репрезентација БиХ

Окршај за треће место на првом Балканском Шампионату,  између репрезентација Босне и Херцеговине и Мађарске припао је сасвим заслужено нашим западним суседима, који су до победе дошли много лакше него што се очекивало.

Од првог тренутка играчи БиХ су кренули силовито. У саставу репрезентације БиХ била су и два играча која играју у Србији, а по правилима РЛЕФ-а имају право наступа за земљу у којој су рођени. Реч је о бившим репрезентативцима Србије, Владану Кикановићу и Славиши Зекићу. Кикановић је тренер и играч друголигаша са Новог Београда, док је Зекић алфа и омега у Радничком из Нове Пазове.

Кикановић, Зец и Мартић били су нерешива енигма за Мађаре
Кикановић, Зец и Мартић били су нерешива енигма за Мађаре

Двојца искусних ветерана, одлично су се уклопили са осталим играчима Босне, предвођеним Сретеном Зецом, тако да победа репрезентације преко Дрине, ни једног тренутка није долазила у питање

Репрезентација Мађарске
Репрезентација Мађарске

За играча утакмице проглашен је Марио Креча из репрезентације Босне и Херцеговине, иначе играч Нових Громова из Новог Града.

БОСНА И ХЕРЦЕГОВИНА – МАЂАРСКА      32-6

Београд 19.10.2014, стадион НЦ Макиш, гледалаца: 100, судија: Радослав Новаковић (Београд).

Кретање резултата:

6-0  есеј за БИХ – 3 минут Кулашевић, гол Кикановић

10-0 есеј за БИХ – 11 минут Сакан, шут Кикановић – промашај

16-0 есеј за БИХ – 24 минут, Кикановић, гол Кикановић

22-0 есеј за БИХ – 32 минут, Зец, гол Кикановић

26-0 есеј за БИХ – 44 минут, Мартић, шут Кикановић – промашај

32-0 есеј за БИХ – 59 минут, Зекић, гол Дедић

32-6 есеј за Мађарску – 62 минут, Грим, гол Никовитз

БОСНА И ХЕРЦЕГОВИНА: Владан КИКАНОВИЋ, Ален МАРТИЋ, Елвис МАРТИЋ, Милош КУЛАШЕВИЋ, Недељко СУВАЈЧЕВИЋ, Славиша ЗЕКИЋ, Сретен ЗЕЦ, Синиша ПОЗНАНОВИЋ, Давид Станишић,  Миодраг СИМИЋ, Александар САКАН, Василије ЗЕЛЕНКОВИЋ, Марио КРЕЋА, Резерве: Небојша Ђекановић, Ђуро БЕНИЋ, Огњен ДЕДИЋ, Игор ЦВЈЕТОЈЕВИЋ.

МАЂАРСКА: Габор САБО, Гергељи КОЛОШВАРИ, Арон КРЕПШ, Иштван ЧИЧЕ, Бењамин ИЛЕСИ, Золтан СОЛТИ, Бењамин АНТАЛ, Норберт ЧАПКАИ, Ђула НЕРПАИ, Шандор ЛАКАТОШ, Жолт ЛУКАШ, Ричард ВЕР, Виктор ЗЕЛЕНКА, Резерве: Ленард ГРИМ, Марко НИКОВИТЗ, Адам ЧИРИ, Иштван ТОТ.

Постави коментар